Alle punten gaan weer mee naar Kampen!

Zaterdagavond, 17:30 uur, nadat we de heren de eerste set hebben zien binnenhalen, mochten wij nog vertrekken naar Akkrum.
Een onmogelijke tijd als je het ons vraagt, maar vooruit, let’s go for it! Waar sommigen al dachten aan een patatje en biertje in de kantine, was de werkelijkheid dat we op tijd in de kantine in Akkrum zaten aan onze kwarkjes, broodjes, salade en koffie of thee.

Met hakkende muziek begonnen we enthousiast aan onze warming-up.  Voor voorbeelden kunnen jullie altijd Marloes even vragen, onze hak expert.  Het hakken was ook nodig om warm te blijven in deze koude Friese hal. De hele wedstrijd was het kwestie om ons eigen spel te blijven spelen en ervoor te zorgen dat we niet tegen ons zelf zouden gaan spelen. Overduidelijk waren wij hier de sterkste en we waren niet van plan om punten te laten liggen.  De eerste set werd met prima eigen spel met 19-25 binnen gehaald. In de tweede en derde set verslapten we een paar keer waardoor we zelfs op achterstand kwamen, toch konden we de knop omzetten en lukte het ook om deze beide sets te winnen met 22-25 en 20-25.  In set vier kreeg Kirsten Andriessen het vertrouwen van de trainer om ook haar punten mee te pakken tijdens haar eerste seizoen in dames 1, en mocht deze set beginnen.  In deze set gingen we vol over A.V.C. heen en was de set snel gespeeld met een 15-25 winst.

Tot nu toe zijn we ongeslagen! En dit voelt goed! We gaan ervoor om deze reeks door te zetten.

De komende weken hebben we volleybalvrije weekenden. Vrijdagavond 1 november spelen we om 21:00 uur weer tegen V.C. Joure DS1 ook in Joure.  Fijne week allemaal!