Blessureleed blijft Reflex DS1 achtervolgen

Zaterdag 13 november stond er weer een thuiswedstrijd voor het eerste damesteam van Reflex op het programma. De tegenstander deze wedstrijd was S.N.V.V. DS1. Reflex bevindt zich momenteel in het rechterrijtje van de poule, SNVV aan de linkerkant. De selectie van coach Gerran Eibrink werd vandaag aangevuld met Maaike, Meike en Tessa uit de jeugd- en dameslijn.

Reflex startte de eerste set en liep met servicedruk en aanvallend werk net iets voor op SNVV. Op een stand van 19-19 was het zaak voor Reflex om het hoofd koel te houden en niet te verzaken. Dit lukte en de eerste set ging met 25-22 naar Reflex.

De tweede set toonde hetzelfde beeld en Reflex nam een kleine voorsprong tot 13-8. Helaas resulteerde een blokkeeractie in een blessure bij Kirsten, waardoor zij noodgedwongen naar de kant moest. Meike viel voor haar in. De scherpte in het spel van Reflex was even ver te zoeken, waar SNVV vervolgens van profiteerde. Met 19-25 ging de tweede set naar SNVV.

In de derde set nam SNVV de leiding en Reflex keek al snel tegen een achterstand aan. Middels een dubbele wissel werden Quinta en Tessa ingebracht om aanvallend meer druk te creëren. SNVV bleef scherp en met een stand van 15-25 ging ook de derde set aan Reflex voorbij.

Ook de vierde set toonde eenzelfde beeld als de derde set. SNVV was op stoom en wist al snel een flink gat te slaan. Er was weinig weerstand bij Reflex en met een setstand van 13-25 ging de winst van de wedstrijd naar SNVV.