Dames Reflex stijgen boven zichzelf uit! 

Na een korte winterstop en drie trainingen in het nieuwe jaar onder leiding van de nieuwe trainer Gerran Eibrink, versloegen de dames van Reflex in een mooie pot koploper S.V.I DS1 met 3-1.

Een wedstrijd waarin de dames een goed spel lieten zien wat niet onverdienstelijk bleef! De eerste set begon gelijk lopend, hierdoor had Reflex snel door dat er wel eens wat punten gehaald konden gaan worden deze middag. Door knap verdedigend werk kwamen de ballen van S.V.I niet aan de grond. Er werd continue met overtuiging gespeeld waardoor de Kampenaren de eerste set zelfs wisten te pakken met 25-23.

Waar de Zwollenaren in de tweede set waarschijnlijk nog perplex stonden na het verliezen van de eerste set wist Reflex door te knallen. Er werd gelijk een voorsprong gepakt en na een service serie van Cynthia Last werd ook de tweede setwinst niet meer uit handen gegeven. Een setstand met duidelijke punten: 12-25.

In de derde set begon S.V.I weer wat scherper aan de strijd en pakten ze voor het eerst deze wedstrijd de voorsprong. Waar het wellicht de vermoeidheid was aan Kamper zijde wisten de Zwolsen weer wat netter te spelen en wonnen de set met 25-21.

Reflex was erop gebrand de vierde set ook de laatste te laten zijn. Door wederom goed verdedigend werk, overtuigende aanvallen, een goede invalbeurt van Sanne Kalter die haar punten scoorde en enkele killblocks van Loes Krops werd ook de laatste set overtuigend gewonnen met 18-25.

Een knappe prestatie van de dames van Reflex waardoor S.V.I niet meer aan de hoogste top van de ranglijst pronkt. Donitas DS1 staat nu aan kop, tevens de tegenstander waar de Kampenaren aanstaande zaterdag om 11:00 uur tegen mogen strijden in de Struikhal te Groningen.