Derde zege op rij voor de dames van Zalsman Reflex

Reflex dat wordt geteisterd door een waslijst aan blessures kwam zaterdag in actie tegen de vrouwen van Zwolle die de laatste plaatst bezet in de derde divisie.

In de eerste set startte Reflex voortvarend en door een goede serve werd al snel een voorsprong van 5 punten opgebouwd. Deze voorsprong kwam verder niet meer in gevaar en Reflex won deze set overtuigend met 18-25

Deze lijn werd echter niet doorgetrokken in de 2de set. Men speelde slordig en had moeite om de serve van de thuisploeg onder controle te krijgen. Hierdoor stokte de aanval en deze set werd met 25-18 verloren.

De derde set leverde in eerste instantie het zelfde beeld op. De serve van een 2-tal Zwollenaren leverde dusdanig problemen op en Reflex werd op achterstand gezet. Bij 20-16 kwam Cynthia Last aan serve en met een fantastische reeks serveerde zij naar een 24 -20 voorsprong. Deze set werd door de gasten met gewonnen met 25-21.

De 4de set kenmerkte zich door een enorme wisselvalligheid. Het ene moment liet men goed volleybal zien en het andere moment werden veel onnodige fouten gemaakt met name in de verdediging. Gevolg was dat de achterstand die in het begin van de set werd opgelopen, niet meer te repareren viel 25-21.

De 5de set moest de beslissing brengen. Belangrijk is dat je in deze set gelijk goed begint want deze set gaat maar tot 15 punten. Reflex realiseerde zich dat en bouwde gelijk een kleine voorsprong op. Deze set werd niet meer uit handen gegeven en de vrouwen uit Kampen wonnen met 10-15 en dus een 3-2 overwinning