Een goede jaar start Zalsman/Reflex DS1

Na een paar weken vakantie en weer twee weken getraind te hebben was het weer tijd voor een pot.
Bas Autowas/VV Voorsterslag DS2 was de tegenstander, in het thuis duel tegen dit team werd er met een wisselvallig spel gewonnen met 3-2.
Nu mocht er uit gespeeld worden in het Het Anker en werd er gewonnen met 0-4.

Er werd sterk begonnen in de eerste set en dit werd de gehele wedstrijd vastgehouden.
VV Voorsterslag stond onder druk en had moeite met de pass. Aan Reflex zijde werd een goed spel geleverd en zo kon spelverdeelster Danieke Houben makkelijk de balletjes neerleggen en het blok aan de overkant zoekende maken. Trainer Gerran maakte tijdens de wedstrijd goed gebruik van de dubbele wissel met de spelverdeelster en diagonaal om zo de lengte aan het net te houden.
Er werd knap verdedigd en lange rally’s gespeeld. Zalsman/Reflex DS1 wist de hele wedstrijd het niveau wat erin zit vast te houden en was baas in Het Anker.
In de vierde set was het nog even spannend of ook het vijfde punt mee naar huis genomen zou worden maar de dames wisten het hoofd koel te houden en ook deze set te pakken.
Setstanden: 19-25, 22-25, 15-25, 25-27. Met deze vijf bijgeschreven punten en het laten liggen van een punt door C.S.V. staan deze beide teams nu gedeeld bovenaan.

Aanstaande zaterdag wordt er thuis in de Reflexhal om 17:00 uur gespeeld tegen A.V.C. ’69 DS1 welke momenteel op een 9e plek staan.