Geen goede start van het nieuwe jaar

Nadat de mannen van Zalsman Reflex Heren 1 weer twee goede trainingsweken hadden gedraaid, reisden zij af naar het oosten van het land voor de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar. Webton Hengelo was de tegenstander. Reflex begon met Lukas Sleurink en Thijs Schunselaar op de passer-loper positie, Erik Huisken en Thomas Botter als middens, Yvo Lunsing als diagonaal, Chiel Mecklenfeld als spelverdeler en Serano keijl als libero. In de eerste set kwam Zalsman Reflex al snel op een achterstand, waardoor speler/coach Erik Huisken de eerste time-out van de wedstrijd moest aanvragen. Deze time-out had helaas niet het gewenste resultaat en op een stand van 17-9 werd daarom een tweede time-out aangevraagd door Reflex. Richting het einde van de set wisten de mannen van Reflex nog in te lopen op Webton waardoor Webton een time-out nam, maar helaas was de achterstand van Reflex al te groot om Webton nog voorbij te gaan en werd de eerste set gewonnen door het team uit Hengelo.

In de tweede set, waarin ook Job Wilts in het veld was gebracht aan de kant van Reflex, ging de stand gelijk op waarna er op een stand van 15-16 een time-out werd aangevraagd door Webton. Na deze time-out liep Reflex nog verder uit, maar deze achterstand van Webton werd door de mannen uit Hengelo ingehaald en daardoor kwamen zij op setpoint met een stand van 24-20. Reflex wist door een goede servicebeurt van Job Wilts nog drie punten in te lopen, maar zij konden dit helaas net niet doortrekken en dus werd ook de tweede set gewonnen door Webton.

In de derde set bouwde Webton al snel een voorsprong op en deze konden zij ook de hele set vasthouden. Op een setstand van 17-9 kwam setter Sam Schouten nog in het veld aan de kant van Zalsman Reflex, maar helaas was ook deze wissel niet meer genoeg om nog in de buurt te komen van Webton en werd de laatste set van deze wedstrijd dus ook gewonnen door Webton.

Helaas een verliespartij voor Zalsman Reflex. Zaterdag 21 januari speelt Reflex om 18.00 uur weer in de Reflexhal en zij zullen het dan opnemen tegen Orion Heren 2. Wees welkom en kom de mannen van Reflex aanmoedigen!