Madjoe HS 1 – Reflex Kampen HS 1

Na een lange rit over de Enkhuizerdijk komen we om half 6 aan in De Drecht (de sporthal in Enkhuizen). We hebben allemaal de motivatie om te winnen en maken ons klaar voor de wedstrijd. Na een motiverende speech van onze speler/coach Erik Huisken zijn we er helemaal klaar voor!

De eerste set begint Kampen in de opstelling met: Thijs en Lukas als passer-lopers. Erik en Thomas als middens, Chiel als spelverdeler, Yvo als diagonaal en de teruggekeerde Sándor als libero. Kampen begint de set slordig en maakt veel fouten hier profiteren de mannen van Madjoe van. Na een time-out komt Kampen redelijk sterk terug maar weet de set niet naar zich toe te trekken en verliest de set met 25-22.

De tweede set begint Kampen sterk, de side-out loopt goed en er is meer servicedruk. Ook worden er minder fouten gemaakt. Kampen staat de hele set, maar na een prachtige rally komt het geloof bij de mannen uit Enkhuizen weer terug en weten puntje voor puntje zich terug te knokken in de set. Dit lukt hen zo goed, dat ze ook de tweede set winnen met 26-24.

De derde set waren de mannen uit Kampen gebrand om te winnen, maar ook Madjoe begon scherp, na gelijk een goeie serie van de mannen van Madjoe kwam Kampen gelijk op een achterstand en dit wisten ze niet meer om te draaien. De foutenlast bij Kampen ging omhoog en de set werd met 25-18 verloren.

Komende zaterdag spelen wij thuis de kraker tegen EVV Elburg om 17.00 in Kampen! Allen welkom om ons dan naar de winst aan te moedigen!