Nieuws vanuit de Technische Commissie

Op 14 december jongstleden hebben de speelsters van Dames 1 selectie en Sijvert de Boer in nauw overleg met de TC samen besloten dat het voor het team momenteel beter is als er voor de rest van het seizoen een andere trainer voor de groep staat. Als vereniging gaan we door op de ingeslagen weg en blijven ons richten op de ontwikkeling van onze jeugd en daarmee de toekomst van Reflex als de volleybalvereniging van Kampen en omstreken. Om die reden zijn we dan ook erg blij dat Sijvert heeft aangegeven dat hij graag met de jeugd van Reflex verder wil bouwen. Sijvert blijft dan ook in ieder geval voor meisjes B1 de trainer en we zijn aan het kijken hoe hij nog meer voor de jeugdopleiding ingezet kan worden

Uiteraard betreuren wij de breuk in de samenwerking tussen de selectie van D1 en Sijvert maar zijn we tegelijkertijd blij dat alle betrokken partijen het belang van de gehele vereniging voorop stellen en constructief mee werken en denken aan de toekomst.

Dit besluit betekent uiteraard dat de Technische Commissie momenteel dringend op zoek is naar een interim trainer voor Dames 1 voor de rest van het seizoen. Voor vragen en/ of toelichting kan er altijd contact opgenomen worden met Ronald Buis (Voorzitter Technische Commissie).