PDK Huizen HS2 – Zalsman Reflex HS1

Na een mooie overwinning op de koploper hoopten we ook nog de punten uit Huizen mee naar Kampen terug te nemen, dit liep alleen anders dan verwacht…

Set 1 gaat van start met Thijs en Lukas op de buitenkant, Yvo op diagonaal, Chiel als spelverdeler, Thomas en Erik als middens en Sándor als libero. De Set ging gelijk op, alleen was PDK boven de twintig net wat scherper en zo wonnen zij de eerste set.

Set 2 begon niet goed, er werden veel slordige foutjes gemaakt en ook door het niet nakomen van afspraken kwamen we op een vroege achterstand. Meerdere wissels kwamen in het veld en zodoende snoepten we nog iets van de achterstand af. Dit was niet genoeg en zo won ook PDK de tweede set.

Set 3 ging gelijk op tot de 20-20, na enige onrust, wat mislukte wissels en een rode kaart aan de zijde van PDK hoopten we dat dit de ommekeer zou geven in de set. Maar ook dat lukte niet en de laatste set werd verloren. Dus dat was helaas een 3-0 verlies.

Aankomende donderdag spelen we de laatste wedstrijd van het seizoen! Thuis in de beker tegen Sliedrecht Sport H2. We hebben jullie support nodig om nog een ronde verder te komen in de beker! Bent u/jij erbij?!