Reflex DS 1 krijgt de koploper op bezoek

Afgelopen zaterdag 12 november had Zalsman Reflex D1 de tweede thuiswedstrijd van het seizoen. Dit zou een lastige wedstrijd worden, want de koploper Oranje Nassau D1 kwam langs. Oranje Nassau heeft nog maar 1 punt laten liggen en Reflex was dan ook gebrand om dit er meer te laten worden.

In de eerste set kreeg Zalsman Reflex D1 de moeilijke services van Oranje Nassau niet onder controle. Dit zorgde voor zo’n grote voorsprong, dat Reflex dit niet meer recht kon trekken. De eerste set werd dan ook verloren. (16-25)

De tweede set kreeg Reflex de services wat meer onder controle en ook aanvallend werd het afgemaakt. Hierdoor had Reflex een kleine voorsprong van 13-10. Uiteindelijk zette Oranje Nassau er nog een tandje bij en werd ook deze set helaas verloren. (21-25)

In de derde set had de thuisploeg weer moeite met de pass. De tegenstanders liepen uit tot 13-19. Uiteindelijk kom Reflex na een time-out wat meer eigen spel laten zien. Reflex kwam hierdoor terug tot 17-20. Helaas hield het daarna op en verloor Kampen alsnog de set met 18-25.

In de vierde set begon Reflex echt goed te volleyballen. In het begin van de set liep het aardig gelijk op tussen de beide ploegen. Daarna sloef Reflex een gat en kwam het op een voorsprong van 20-13. Alles liep weer aan de kant van Reflex. Deze voorsprong werd dan ook niet meer weggegeven en Reflex wint deze set en pakt daarmee toch nog een puntje van de koploper! (25-17)