Reflex DS1 – Leevoc DS1

Zaterdag 9 oktober stond de eerste thuiswedstrijd op het programma. De teamfoto was gemaakt, de tribunes waren goed gevuld en we hadden er zin in! Toch enigszins gespannen begon Reflex aan de eerste set. Na een gelijke stand op 9-9 nam Leevoc de controle over. Met een setstand van 17-25 ging het eerste punt van de wedstrijd ging naar Leevoc. 

In de tweede set ging het nog redelijk gelijk op tussen beide teams. Leevoc wist echter een klein gaatje te slaan en bouwde daarna de voorsprong uit. Met een stand van 19-25 op het scorebord ging ook de tweede set naar Leevoc. 

In de derde set kwam Reflex niet aan eigen spel toe. Leevoc trok al snel de set naar zich toe en won met een setstand van 13-25. 

Reflex was niet van plan de volledige vijf punten uit handen te geven. In de vierde set werd daarom hard gevochten en het enthousiasme kwam weer terug in het veld. Met een setwinst van 25-17 kon Reflex alsnog 1 punt in huis houden. 

Het is een druk programma deze week, want dinsdag 12 oktober staat de bekerwedstrijd in de agenda. Tegenstander in deze wedstrijd is Rouveen DS1. Op zaterdag 16 oktober staat CSV DS1 in Zwolle klaar.