Reflex en het verhaal van de volgezogen frikandel, 

Na maanden lang stil te hebben gelegen mochten de mannen van Reflex eindelijk weer een keer de wei in. Met twee kersverse vaders in de gelederen (Thijssie en Nelis) begonnen we met veel goede moed aan de eerste trainingen. Meteen gingen we weer volle bak van start en dat werd wel gevoeld in de daarop volgende dagen… Enfin, na 3x trainen vonden we dat we wel klaar waren voor een oefenwedstrijd in Apeldoorn tegen de gelen heren 2. Opzich een prima potje, maar duidelijk was dat we nog niet op niveau waren. De wedstrijd ging met 3-2 verloren maar aanknopingspunten voor de competitiewedstrijd van zaterdag waren er genoeg.
 
Zaterdag stond voor de deur. Iedereen had er weer zoals altijd veel zin in. Met vret ’n zoepdukaten in de pocket werden de kopjes koffie rijkelijk genuttigd voor de wedstrijd en begon iedereen met een borrelende maag aan het inspelen. Aan de andere kant van het net stond Orion heren 2. Een geduchte tegenstander die in een flow erg goed kunnen volleyballen. Tevens hadden zij als topsporters al een stuk langer getraind dan ons dus stond ons een beste klus te wachten.  

Over de wedstrijd valt niet veel bijzonders te vermelden. Met een 2-1 voorsprong leek het er nog even op dat het een 5-setter zou worden. De spelverdeler van Orion kreeg het op de heupen en wist vakkundig onze passlijn weg te serveren. Gelukkig hebben wij ‘bak-bami-botter’ in ons team. Bak-bami-botter kreeg die blauw met wit en rode knikker in zijn handen en rook de frituurlucht uit de kantine. De frituurlucht was zo vet dat je hem kon zien zweven in de sporthal. Hierdoor kreeg Bottertje best wel honger en dacht, laat ik een van 18-18 naar 25-18 serveren zodat ik zo’n met vet volgezogen frikandel in mijn nek kan duwen. Zo geschiede. 3-1 winst en de mannen van Reflex waren weer in hun nopjes. Bottertje kreeg helaas geen frikandel, maar wel een dikke bak friet met wat stukkies kip van de Mario’s.
 
Volgende week mogen we naar Assen, tegen Henkie spelen. Ik heb gehoord dat Helga zijn oorlogsvessie heeft weggegooid. Fijn, dan maken we nog enigszins kans. Tot snel! 

Kusjes de boys.