S.V.W. DS1 – Zalsman/Reflex DS1

Met dezelfde samenstelling als afgelopen donderdag (zonder Marloes en Elke) werd er afgereisd naar Workum. De zaal die we daar kenden lag plat en had plaats gemaakt voor een nieuw sportcomplex incl. voetbalvelden en een zwembad. De herrie en mega drukte in de kantine was dan ook niet onoverkomelijk. S.V.W. DS1 was de tegenstander in Workum,een team die we niet moesten onderschatten, in het thuis duel werd er gewonnen met 3-2.

Doel was om weer zoveel mogelijk punten te gaan pakken. De wedstrijd werd gespeeld met pieken en dalen maar de winst werd niet weg gegeven. Serverend werden aan beide kanten veel fouten gemaakt en was het spel eigenlijk niet te vergelijken met het spel dat afgelopen donderdag in de beker werd laten zien. Toch wisten we wel de betere partij te zijn in de eerste 3 sets, er werd gewonnen met 20-25, 21-25 en 18-25. Waar we in voorgaande wedstrijden de laatste set niet lieten liggen, was het wellicht toch onvermijdelijk dat dit nu wel gebeurde. De laatste set werd door S.V.W. gepakt met 25-20.

Ondanks de winst gingen we wel lichtelijk balend de zaal uit, we hebben niet volledig ons eigen spel kunnen oppakken en we lieten een set liggen. Toen kwamen daar de uitslagen van onze directe concurrenten: C.S.V. verloor met 3-1 van Rouveen en S.V.M. verloor met 3-1 van Dalvo. Dit heeft ons flink doen verbazen en hadden we zeker niet zien aankomen.  Deze teams zullen harder gebaald hebben dan dat wij dat deden. Maar we gingen vrolijk sportcomplex de Rolpael uit: we staan nu met 4 punten los bovenaan de ranglijst!