Van het bestuur

Met ingang van 11 mei 2020 mogen ook de senioren weer buiten volleyballen, mits wordt voldaan aan alle geldende richtlijnen. De jeugd was inmiddels al opgestart en maakt gebruik van het grasveld en/of beachveld van het IchthusCollege aan de Jan Ligthartstraat. Die mogelijkheid is er nu dus ook voor de senioren.

Voor meer informatie over de tijdvakken die beschikbaar zijn en over de geldende regels en richtlijnen kunnen jullie contact opnemen met Kees Sleurink (via 06-51117205 of reflexminimannen@hotmail.nl). Wij verzoeken jullie dringend om je aan de regels en richtlijnen te houden. Dit voor ieders veiligheid, maar ook omdat je het natuurlijk niet op je geweten wilt hebben dat er een verbod komt vanuit de gemeente en de beperkte mogelijkheden die er nu ontstaan, weer teniet worden gedaan.

Het minder goede nieuws is dat het binnen sporten vooralsnog niet eerder dan per 1 september 2020 weer kan worden opgestart. Het seizoen is voor de Reflexhal dus in ieder geval wel helemaal voorbij. Het zou mooi zijn als de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen uiteindelijk wat eerder blijken te kunnen ingaan. Maar, aan de andere kant mogen we ook blij zijn als het volgend seizoen gewoon kan beginnen, dan maar per 1 september. Daar lijkt het nu in ieder geval wel op.

We maken nu van de gelegenheid gebruik om de vloer op te knappen, zodat we straks met zijn allen weer optimaal van onze hal kunnen genieten! Dus: hou vol en geniet waar het kan weer van het volleyballen in de buitenlucht!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur