Vijfsetters blijven Zalsman Reflex D1 achtervolgen.

Afgelopen zaterdag stond er voor Zalsman Reflex D1 weer een thuiswedstrijd op het programma. Dit keer tegen het CSE Regio Zwolle Volleybal D4.

Er werd door Reflex niet sterk gestart in de eerste set. Het team had al gauw door dat het talententeam van Zwolle een sterke service in huis heeft. Verderop in de set ging de pass beter en werd het in de aanval afgemaakt. Hierdoor sleepten wij alsnog de eerste setwinst binnen. (25-21)

In de tweede set werd de goede lijn doorgezet. Het team van Zwolle kwam wat meer onder druk te liggen door wat meer servicedruk aan de kant van Reflex. Dit was vooral te merken aan het eind waar Berdien 5 punten scoorde met haar service! Door deze serviceserie kon Reflex ook de tweede set binnenslepen. (25-18)

De derde set zag er anders uit voor Reflex. Het team uit Zwolle kreeg al vroeg in de set een kleine voorsprong door de hoge servicedruk die zij leverden. Hierdoor liep het team uit Kampen achter de feiten aan en zij konden deze voorsprong dan ook niet meer wegwerken. De derde set wordt dan ook verloren. (19-25)

De vierde set verliep bijna hetzelfde als de derde set. Er was weer moeite met de service. In de aanval werd het niet altijd afgemaakt door het sterk verdedigende werk van Zwolle. Ook deze set werd verloren. (20-25)

In de vijfde en allesbeslissende set moest Reflex er een tandje bij doen. Zwolle kwam helaas al snel op een voorsprong van 3-7. Reflex kon dit uiteindelijk nog rechttrekken naar een stand van 8-8. Het blijf tot 12-12 gelijk opgaan, maar uiteindelijk wint CSE Regio Zwolle volleybal D4 toch de laatste set en daarmee de wedstrijd. (12-15)

De volgende thuis wedstrijd is 3 december om 13.00 tegen VC058. Alle support is van harte welkom!