Voor de derde keer op rij een 4-0 winst voor Zalsman/Reflex DS1

Voor de derde keer op rij een 4-0 winst voor Zalsman/Reflex DS1

Afgelopen zaterdag werd er gespeeld tegen A.V.C. DS1, dit team staat momenteel op een 9e plaats.

In het begin van de eerste set werd er gelijk op gespeeld, Reflex was nog even zoekende naar het eigen spel. Op de service van Berdien van den Burg werd er een gat geslagen tot 12-9.   Hierna wist Reflex het eigen spel op te pakken en werd er verder uitgelopen tot een voorsprong van 19-10. Er volgde nog een rommelige wissel aan de kant van A.V.C. maar dit mocht niet meer baten, de set werd binnen gehaald met ruime cijfers, 25-12.
Waar A.V.C. er in de tweede set een rommeltje van maakte door veelal foutief te staan in de opstelling, beukte Reflex lekker door. Overtuigend ging ook deze set naar Reflex met 25-13.

In set 3 en 4 werd het wellicht wat rommeliger aan Reflex zijde en wist A.V.C. Reflex beter bij te houden. Ondanks de slordigheden hield Reflex stand en werden ook deze beide sets binnengehaald met tweemaal 25-21.

Door deze 5 bijgeschreven punten staat Zalsman/Reflex DS1 momenteel bovenaan op de ranglijst en lopen ze 1 punt voor op concurrent C.S.V. DS2.

Aanstaande donderdag staat er een leuke meting op het programma, in de kwartfinale van de beker wordt gespeeld tegen derde divisionist De Vrienden/Volco DS1. Dit team staat momenteel in de derde divisie B op een 3e plek.  Er wordt om 20:30 uur gespeeld in De Carrousel in Ommen.

In competitie verband wordt aanstaande zaterdag 1 februari in Workum gespeeld om 17:00 uur tegen S.V.W. DS1.