Wedstrijdverslag Madjoe-Reflex

Nadat halverwege vorige week bekend werd dat DIO last van had coronings in het team hadden, hadden wij eigenlijk besloten om onze volleybalschoenen te verwisselen voor veel hippere bowlingschoenen. En om de rood-wit-blauwe knikker in te ruilen voor een wat zwaardere knikker met drie gaten erin.

Echter had de tegenstander (Sudosa) van Hatsjoe uhh Madjoe last van die Hatsjoe-ziekte en ging die wedstrijd niet door. Na snel handelen van beide kanten werd besloten om dan deze wedstrijd (Madjoe-Reflex) dit weekend te spelen, scheelt toch weer een potje achter in mei of april.

Over het verloop van de wedstrijd valt niet veel te vermelden. Het was een vrij normale, zaterdagavond, topdivisiewedstrijd. Waarin in het begin van de sets de stand aardig gelijk op ging, maar halverwege de set Reflex vaak het verschil wist te maken.

Met uitzondering van de derde set, we kwamen nog dichtbij. Op de service van Robin van Capelle werd de stand nog teruggebracht van 24-20 naar 24-24, maar na een foutservice en een ace werd het toch 26-24.

Na ook wat coronagevallen in ons team en een blessure, wat ervoor zorgde dat we regelmatig met 6 man hebben getraind afgelopen weken, zijn we blij dat we de punten mee terug kunnen nemen naar de overkant van de plas!

Komende zaterdag hebben wij geen wedstrijd op de planning, op 26 februari mogen we uit naar Elburg.