Weggelaar stopt aan het einde van het seizoen bij Zalsman/Reflex heren 1

Jordan Weggelaar, trainer/coach van Zalsman Reflex Heren 1, heeft bij het bestuur van volleybalvereniging Reflex aangegeven dat hij stopt na afloop van dit seizoen.
De oefenmeester was twee seizoen geleden gehaald als opvolger van Henk Gootjes. De doelstelling was scherp, namelijk top 3 met een gooi naar het kampioenschap.Zalsman/Reflex had een prima start, echter werd het seizoen na 3 wedstrijden gestaakt in verband met corona. Het huidige seizoen verliep, mede door blessureleed, zeer wisselvallig voor de mannen van Zalsman/Reflex. Het team heeft deze week de trainingen weer opgepakt en hoopt aan het einde van deze maand de competitie te hervatten. Wat rest is een halve competitie, waarbij Weggelaar zijn team de opdracht heeft gegeven om de wedstrijden onbevangen in te gaan. De topdivisie blijft een interessante competitie waar bijna iedereen van elkaar kan winnen. In de stand zitten de teams daarom ook erg dicht bij elkaar, maar een huidige 8e plek is zeker niet een plek waar Zalsman/Reflex heren 1 hoort te staan.  
Weggelaar neemt aan het einde van dit seizoen met gemengde gevoelens afscheid, de samenwerking met de spelers en de warme, hechte vereniging heeft hij als erg positief ervaren. De reisafstand stond hem echter steeds meer tegen. De technische commissie heeft begrip voor deze keuze en is achter de schermen druk bezig met het samenstellen van een nieuwe staf en selectie voor het nieuwe seizoen. Weggelaar, ook trainer/coach van het Nederlands militair herenteam, gaat zich na afloop van het huidige seizoen eerst volledig richten op zijn militaire-team, waarmee hij in juli 2022 een WK speelt in Sri Lanka. Toekomstplannen, als trainer/coach voor een volgend seizoen, heeft Weggelaar daarom bewust nog niet.