Winst en verlies voor Reflex DS1

Het was een volle week voor het eerste damesteam van Reflex. Er stonden namelijk 2 wedstrijden op het programma.

Rouveen DS1 stond op 12 oktober in Staphorst klaar voor de eerste ronde van de beker. Met een 1-3 overwinning hebben de dames uit Kampen zich geplaatst voor de volgende ronde.

Door naar de reguliere competitie. CSV DS 1 was zaterdag 16 oktober de tegenstander. Met de lessen in het achterhoofd van de vorige wedstrijden, werd begonnen aan de eerste set. Ook CSV stond op scherp en nam al snel de controle over. Reflex had in de 1e set geen antwoord op het spel van Zwolle en met een setstand van 25-11 ging het eerste punt van de wedstrijd naar CSV.

In de 2e set probeerde de formatie uit Kampen met meer tactisch spel grip te krijgen op het spel. Helaas trok CSV ook in deze set aan het langste eind. Setstand: 25-18.

Aan het begin van de 3e set gaf coach Gerran aan de dames de opdracht mee om het spel van CSV proberen te ontregelen. Middels gevarieerde ballen en tactisch spel ging de stand tot 23-23 gelijk op en was daar de eerste kans op setwinst voor Reflex. Jammer genoeg lukte het niet om de setwinst ook daadwerkelijk te pakken en CSV wist de 3e set binnen te slepen met 25-23.

In de 4e set probeerden de dames uit Kampen nogmaals tegengas te geven aan het spel van CSV. Echter, zonder resultaat. Aanvallend en verdedigend kwam Reflex te kort en ook de laatste set ging met een setstand van 25-18 naar CSV.

Na een week met zowel winst als verlies op het scorebord voor Reflex, staat volgende week Oranje Nassau DS2 in Groningen klaar.