Zalsman Reflex Dames 1 heeft het moeilijk tegen Autoschade Kuiper / D.B.S. Dames 1

Zaterdag 11 februari stond voor Reflex Dames 1 de wedstrijd tegen D.B.S. Dames 1 op het programma. In de vorige wedstrijd bij D.B.S. werd door Reflex met 3-1 verloren tegen een sterk en ervaren D.B.S. en Reflex wist hierdoor wat ze konden verwachten voor deze wedstrijd.

In de eerste set kwam Reflex door twee goede servicebeurten op een 11-1 voorsprong. Maar het ervaren D.B.S wist het hoofd goed cool te houden en kwam telkens weer een puntje dichterbij. Reflex kreeg het moeilijk in de verdediging en de set ging met 23-25 naar de club uit Balk. Na deze set bleek de ervaring van D.B.S. dat vooral bestond uit veel aanvalskracht en slim spel moeilijk bij te benen voor Reflex Dames 1. In de tweede set kwam Reflex er niet aan te pas en ging de set met 17-25 naar D.B.S. Dames 1. In de derde set kon Reflex beter omgaan met de  aanvallen van D.B.S., er werd meer geblokkeerd en de spanning keerde weer even terug. Reflex toonde vechtlust en wilde de strijdt om een vijfde set te halen aangaan. Hierna begon D.B.S. door een goede service uit te lopen en wist de set te winnen met 21-25. In de vierde set kon Reflex niet meer bijbenen. De winst van deze set ging met 12-25 naar de club uit Balk.
Eindresultaat: 0-4
Zo ging D.B.S. met de volle punten terug naar Balk en is het aan Reflex om volgende week in Groningen weer te strijden om de punten.