Zalsman Reflex dames 1 neemt revanche op VC Sneek

Afgelopen zaterdag stond voor Reflex dames 1 de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar op de planning. Om 17.30 mochten zij het in de Reflexhal opnemen tegen VC Sneek dames 3. Eerder dit seizoen werd er van hen verloren met 3-2. Reflex was dan ook gebrand om revanche te nemen en de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar te winnen!

De eerste set ging vrij gemakkelijk door onder andere een goede serviceserie van Cynthia Last. Er was veel enthousiasme binnen het team en er werden weinig fouten gemaakt. De eerste set van het nieuwe jaar werd gewonnen met 25-16.

In de tweede set kreeg de thuisploeg het lastiger door onder andere meer servicefouten. De dames van Reflex gaven niet op en wisten na een achterstand toch nog de set te winnen. (25-23)

Na twee sets gewonnen te hebben zat de sfeer er nog beter in. In de derde set werd er hard gewerkt en hard werken wordt beloond. Deze set was gelukkig niet zo spannend als de tweede en werd gewonnen met 25-18.

De eerste winst van het nieuwe jaar was voor Reflex dames 1 binnen. Nu nog zaak om ook alle punten in Kampen te houden. Er werd niet verslapt en Reflex dames 1 weet zich te belonen met de volle 5 punten. Op naar meer!

De eerstvolgende thuiswedstrijd is op 28 januari tegen de Bevers dames 1 uit Lemelerveld. Alle publiek is welkom!