Zalsman Reflex Dames 1 wint de laatste wedstrijd van het seizoen

Zaterdag 15 april speelde Reflex Dames 1 hun laatste wedstrijd van het seizoen thuis teven S.V.I. Dames 1. In een goedgevulde en sfeervolle Reflexhal ging de ploeg nog 1 keer voor de winst.

In de eerste set bleek al snel dat de service van S.V.I. moeilijk onder controle te krijgen was waardoor de ploeg uit Zwolle snel een paar punten uitliep. S.V.I. speelde de set rustig uit en won deze met 22-25.
In de tweede set begon Reflex zeer sterk met een 10-0 voorsprong. Hierna wist S.V.I. toch terug te komen en de set met 21-25 te winnen.
Toch wist Reflex het spel op te pakken en de twee sets hierna te vechten voor een mooie laatste wedstrijd. Reflex won de derde en vierde set met 25-17 en 25-16.
De vijfde set was extreem spannend met een 8-5 voorsprong voor S.V.I. wat uiteindelijk toch kon worden omgedraaid naar een 17-15 winst voor Reflex.
Zo kon Reflex het seizoen mooi afsluiten met een hard bevochten 3-2 overwinning.

Na de gewonnen wedstrijd werd er door dames 1 helaas afscheid genomen van verschillende spelers en de trainer/coach. Marloes, Hylkje, Sanna, Kirsten, Denise, Rosalyn, Maaike, Chimene en Rijk bedankt voor dit seizoen en voor sommigen ook alle voorgaande seizoenen. Reflex ziet jullie vast nog wel in de hal! Na het afsluitende reflexfeest, zit het zaalseizoen
er nu dan toch echt op! Tot in de Reflexhal 🙂