Zalsman Reflex Dames 1 wint voor de derde keer op rij

Zaterdag 25 maart speelde Zalsman Reflex Dames 1 tegen S.N.V.V. Dames 1 uit Sint Nicolaasga. Reflex had de weken ervoor al twee keer revanche genomen en wilde deze streak dan ook graag doorzetten.

In de eerste set kwam Reflex al snel op een 10-3 voorsprong door goed spel en fouten van de tegenstander. Reflex bleef deze set het hoofd cool houden en speelde de set redelijk gemakkelijk uit met 25-11.

In de tweede set draaide het beeld volledig om. Waar eerst de dames van S.N.V.V. de fouten maakten was dat nu bij Reflex het geval. Al snel werd er tegen een 4-12 achterstand aan gekeken die niet meer goed kon worden gemaakt. De set eindigde in 14-25.

In de derde set bleken de teams dan toch wel aan elkaar gewaagd. Lang ging het gelijk op waarna Reflex toch een gaatje wist te slaan en de set wist te winnen met 25-21.

In de vierde set nam S.N.V.V. weer het voortouw door een voorsprong van 5-10 te pakken. Reflex kroop aan het einde van de set nog dichterbij maar het was niet meer genoeg. De set werd verloren met 23-25.

Hierna volgde een vijfde set. Aan het begin van de competitie heeft Reflex Dames 1 er hier veel van gespeeld dus aan de conditie zal het niet liggen. Het was een spannende set waarbij Reflex net steeds iets voor bleef staan en de set met 15-11 naar zich toetrok.

Zo wist Reflex Dames 1 met 3-2 te winnen van S.N.V.V. Dames 1 en zet het de winnende lijn door.

*ATTENTIE*
Wij zoeken speelsters voor het volgende seizoen!
Ben jij op zoek naar een gezellig team in de derde divisie waar jij met jouw volleybal kwaliteiten ons team kan aanvullen? Kom een keer meetrainen!
We zijn op zoek naar de volgende speelsters:
– Midden aanvallers
– Diagonaal
– Libero
– Passer loper