Zalsman Reflex DS 1- Donitas DS4

Het is de dames van Zalsman Reflex niet gelukt om punten te pakken van de studenten uit Groningen. Reflex verloor in een slechte wedstrijd met 0-4

Bij beide ploegen ontbraken een aantal speelsters. Dit deerde Donitas echter niet en vloog uit de startblokken. Met een hoge service druk waarop Reflex het antwoord schuldig bleef walste de gasten uit Groningen over Reflex heen 8-25.

Nauwelijks van de schrik bekomen begon men aan de tweede set. Gedurende deze set kreeg men iets meer grip op de service van Donitas maar wanneer het Reflex lukte om tot een goede aanval te komen, stond de verdediging van Donitas als een huis. Een zeer dynamische ploeg en wat de Kampenaren ook probeerden,  telkens wist men de bal van de grond te houden 15-25

In de derde set wisselde men van spelverdeler en Danieke Houben wist direct  met een goede service serie een voorsprong te nemen. Met enkele goede aanvallen wist men  de nodige punten te scoren en zodoende bleef men in het spoor van Donitas. Aan het eind van de set werden enkele pass fouten de ploeg uit Kampen fataal 20-25.

In de vierde set was het geloof in eigen kunnen weg. Donitas bleef gevaarlijk in de serve en deze set werd vrij eenvoudig gewonnen 13-25. Al met al een teleurstellend resultaat.