Zalsman Reflex DS 1 op bezoek in Balk

Zaterdag 5 november mocht Zalsman Reflex dames 1 afreizen naar Autoschade Kuiper/D.B.S. dames 1 in Balk.

Reflex begon in de eerste set gelijk met een goede serve waar D.B.S geen antwoord op had. D.B.S. greep bij een 1-6 achterstand dan ook snel naar een time-out. Het goede spel van Reflex werd beloond met een makkelijke winst van de eerste set. (13-25)

In de tweede set weet Reflex het goede spel niet vast te houden. Er worden veel serve fouten gemaakt waardoor Reflex niet lekker in het eigen spel kan komen. Naast de servefouten heeft Reflex ook veel moeite met de serve van D.B.S. Deze set ging dan ook gemakkelijk naar D.B.S. (25-16)

De derde set begon Reflex goed en na een serveserie stond het 4-0 voor. D.B.S kwam goed terug en het bleef nog lang spannend in de set. Toch wist D.B.S het aanvallend beter af te maken waardoor zij de set wonnen. (25-21)

In de vierde set moest Reflex alles geven om nog te kunnen winnen. Het gaat een hele poos gelijk op tot Cynthia een serveserie maakt, hierdoor weet Reflex uit te lopen tot 10-12. Toch kon D.B.S. door goed verdedigend en aanvallend spel over Reflex heen lopen. De laatse set en daarmee ook de wedstrijdwinst gaat naar D.B.S. (25-20)

Reflex dames 1 verliest met 3-1 van D.B.S. dames 1