Zalsman Reflex DS1 strijdend ten onder

Afgelopen zaterdag werd er al vroeg gespeeld in het verre Groningen. Een wedstrijd waarin Donitas DS4 liet zien de sterkste op het veld te zijn. De wedstrijd werd 4-0 verloren door Reflex DS1.

De Kampenaren wisten ondanks het vroege vertrek goed wakker aan de wedstrijd te beginnen. Er werd scherp gespeeld maar de Groningse studenten waren simpelweg te sterk. Reflex wist goed mee te draaien in het spelletje maar onder andere door goede service reeksen van Donitas wisten ze telkens weer makkelijk weg te lopen. Set 1 en 2 gingen dan ook met 25-15 en 25-17 naar Donitas.

In de derde set wist Reflex het de tegenstander nog knap lastig te maken. Meike Verbaan die vanuit DS3 de midden positie kwam opvullen en dit tevens niet onverdienstelijk deed kwam op 24-18 aan service. Door deze service werd er nog flink ingelopen en werd het stuivertje wisselen vanaf 24-24, toch ging ook deze set uiteindelijk met 28-26 naar Donitas. Reflex had het verdiend om deze ochtend een set te pakken, helaas lukte het de dames niet zichzelf te belonen en ging ook de laatste set met 25-21 naar Donitas.

Komende week staat er weer een thuiswedstrijd op het programma en wordt er om 17:30 uur tegen Covos DS1 gespeeld in de Reflexhal.