Zalsman Reflex DS1 wint van Vovem’90 DS 1

Zaterdag 8 oktober nam Reflex D1 het op tegen het eerste damesteam van Vovem uit Emmeloord. Na 2 nipt verloren wedstrijden was Reflex hard op zoek naar een winnende pot.

In de eerste set begon Reflex gelijk sterk door hoge serve-druk. Vovem kon hierdoor moeilijk in de wedstrijd komen waarna Reflex de eerste set eenvoudig af kon komen. (25-11)

In de tweede set kon ook Vovem beter in het spel komen, door meerdere mooie middenaanvallen voerden ze de druk op in de verdediging van Reflex. Ondanks het betere spel van Vovem bleef Reflex rustig het eigen spel spelen waarna het ook de tweede set won. (25-21)

In de derde set werd er door beide teams sterk verdedigd en kwam de bal moelijk aan de grond. Na een blessure aan de kant van Vovem waarna het spel korte tijd stil lag, pakte Reflex het spel beter op. (25-15)

In de vierde set begon Vovem de set overtuigender dan Reflex. Door moeite in de pass kwam Vovem daarmee op een ruime voorsprong. Door een mooie serveerserie van Kirsten Wind aan het einde van de set wist Reflex terug te komen en de volle 5 punten in Kampen te houden. (25-22)