Zalsman/Reflex verliest van Webton maar geniet van talent

De mannen van Zalsman/Reflex hebben afgelopen zaterdag met 2-3 verloren van Webton Hengelo heren 1. Reflex trad aan met een uitgedunde selectie. Wessel van Lunzen was afwezig en Sándor van Straten kon vanwege een blessure niet meespelen.
Hierdoor ontstond de mogelijkheid om Lukas Sleurink mee te laten spelen. Lukas traint 1x in de week mee en is doordeweeks bij het talentteam op Papendal te vinden.
Trainer Jordan Weggelaar besloot om Lucas meten een basisplaats te geven. Lucas begon wat onwennig maar gooide daarna alle schroom van zich af en speelde een hele goede wedstrijd. Iets wat met zijn leeftijd (14 jaar) erg knap is.
Zo jong en fris was de rest van Reflex helaas niet. De inzet, energie en strijdlust zijn zeker geleverd. Iets wat zeker te prijzen valt. De eerste set werd met 25-22 gewonnen. De tweede set werd door Webton gewonnen 22-25. De derde set wint Reflex weer (met dezelfde cijfers 25-22). De vierde set vergeet Reflex het karwei af te maken en zichzelf te belonen 23-25. De laatste set moet Niels van Beek geblesseerd het veld verlaten en wint Webton met 12-15.
Net als vorige week had Zalsman/Reflex de wedstrijd geheel in controle. Echter vergeet de ploeg, of zijn niet bij machte de wedstrijd te controleren en vervolgens af te maken. Iets waar de komende weken ondanks alle blessures en afwezigen aan gewerkt kan worden. In de interessante topdivisie A gaat nog genoeg gebeuren, het seizoen is nog lang en dit is slechts het begin.