Redactielid

Redactielid nieuwsbrief/nieuwsflits (m/v)

De vereniging

Reflex bestaat al sinds 1951 en is de oudste en meest succesvolle volleybalvereniging van Kampen. Sportief presteren op hoog niveau is niet alleen traditie, maar ook onze blijvende ambitie. Dat realiseren we door steeds te investeren in professionaliteit, talentontwikkeling, sportieve inzet en een grote betrokkenheid van onze leden. Momenteel komen de heren van Reflex uit in de Tweede Divisie en de dames van Reflex uit in de Eerste Divisie van de Nationale Volleybalcompetitie. De vereniging heeft bijna 350 actieve leden die in hun eigen hal wekelijks trainen en spelen, zowel op doordeweekse avonden als in de weekenden.

Om alle leden optimaal op de hoogte te houden van het reilen en zeilen binnen de vereniging is Reflex sinds seizoen 2014/2015 gestart met digitale nieuwsbrief. De nieuwsbrief is erg goed ontvangen binnen de vereniging en om die reden willen we deze structureler en regelmatiger uitgeven. (we denken aan maandelijks maandelijks 10x per jaar)

De functie

Als redactielid van de nieuwsbrief ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van allerhande nieuwsberichten vanuit de vereniging. Het controleren en aanpassen van de nieuwsberichten indien nodig en het doorsturen naar diegene die de nieuwsbrief opmaakt en via de email uitstuurt naar alle leden.

De taken

  • Verzamelen nieuwsberichten binnen de vereniging
  • Door contact te onderhouden met de voorzitters van de verschillende commissies,
  • de aanvoerders van de verschillende teams en de rest van de vereniging.
  • Controleren en aanpassen van de aangeleverde nieuwsberichten
  • Doorsturen van de nieuwsberichten naar diegene die het opmaakt en verstuurd

Belasting

  • Maximaal 1 à 2 uur per week (Dus minimale belasting maar je helpt de vereniging optimaal want veel handen maken licht werk)

Heb je interesse, een neus voor leuke nieuwtjes en ben je thuis in PR- en communicatiewerk of lijkt je dat erg leuk. Reageer dan snel!

Neem dan contact op met Gerben Schouten (Voorzitter) via 06-13001372 of
ghschouten@hotmail.com