sponsoren

EEN PARTNERSHIP MET REFLEX

Net als de ondernemers uit Kampen streeft Reflex er naar om Kampen naar de TOP te brengen. Onze slogan “Kampen in de eredivisie en Oranje naar Kampen” geeft weer dat we binnen onze vereniging streven naar de absolute top. Net zoals de ondernemers en bestuurders uit Kampen ook voor de beste resultaten gaan. Reflex is in Kampen representant binnen het sportieve domein. Samen met ondernemers en bestuurders dragen we bij aan de totale beeldvorming van Kampen. Een partnership met Reflex betekent ook dat u mag verwachten dat onze vereniging in dit opzicht ook naar meerwaarde streeft en met u in gesprek gaat over hoe verbinding het beste vorm gegeven kan worden.

REFLEX KAN UW NAAMSBEKENDHEID EN UW NETWERK VERGROTEN

De grote naamsbekendheid van Reflex in Kampen en de prestaties van onze gemotiveerde spelers hebben potentie. Samen met u en de promotionele mogelijkheden die wij bieden willen wij een uitstekend en effectief partnership realiseren. Zo hebben wij nu de mogelijkheid om voor promotiedoeleinden onze professionele digitale LED schermen in te zetten. Daardoor kunnen we nu op grootformaat bedrijfspromo’s en reclameafbeeldingen vertonen. Een enorme stap vooruit! Verder willen we in overleg met u komen tot een goed werkende Businessclub waar het verbinden (connecten) van domeinen en bedrijven hoofddoel is. Met topvolleybal als uithangbord, waarbij de sport het middel mag zijn, kunt u voor uw gerichte promotieinvestering geen betere keus maken.

Voor meer inhoudelijke informatie verwijzen wij u graag naar onze flitsende sponsorbrochure.

Alle sponsoraangelegenheden verlopen via de sponsorcommissie. Dus ook wanneer u het team van uw zoon/dochter wilt voorzien van een trui of een tas, neem eerst even contact op met de sponsorcommissie. Dit is nodig om overzicht te houden. We zijn namelijk heel zuinig op de sponsorafspraken die we al hebben met de reeds -betalende- sponsors en willen deze niet schaden.

Leden sponsorcommissie

Voorzitter:

  • Sándor van Straten.

Relatiebeheer:

  • Jasper Westerink
  • Willem Waterweg
  • Maurice Fikkert

Advies:

  • Henk de Vogel

Contact:

sponsorcommissie@reflexkampen.nl